Post by vermehilacknar on Feb 8, 2022 15:27:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile cresc cristalele ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Castle Fusion Idle Clicker عمومی oeum
Nu mișto, doar începe iar și iar și iar și iar și iar
Pentru că nu a fost bătălia cu roboti
Chiar îmi place jocul, dar câteva plângeri. Eroii sunt îngrozitor de dezechilibrat, am un erou bun cu statistici și echipamente grozave, dar el moare regulat în misiuni de 7 sau 8 niveluri sub ale lui? De ce se termină povestea după mai multe prestigii? De asemenea, se pare că te lovești de un perete după un anumit nivel și jocul devine plictisitor.
Slooow
Este un joc bun pentru mobil, iar reclamele nu sunt necesare pentru a juca love it, de asemenea, întrebându-mă dacă ați putea face un pachet după ce vă prestigiați de câteva ori, care adaugă un meniu de depanare.
Castle Fusion Idle Clicker Alkalmi enr
Nu-mi amintesc ultima dată când am evaluat 5 stele pentru un joc mobil. Cu excepția poate fuziunea turelei. Acest joc este o adevărată îmbunătățire actualizată dintr-un joc deja grozav. Face ca zombii fuzionați să arate ca un gunoi absolut. Foarte grozav!
Acesta este un joc uimitor, este distractiv, trebuie să-l jucați mult și îmi place pur și simplu.
mmmm repetitiv nu este bun banii mei nu vor fi cheltuiți în acest joc, este ca o fuziune de turelă
op
Postarea mea inițială a fost 5/5. Totuși am ajuns pe locul 222, prestigios Dumnezeu știe de câte ori, iar acum personajele și tot conținutul lor comic nici măcar nu mai apar. În cele din urmă, totul este despre acest lucru ridicol și am citit, odată ce ai ajuns la acel punct, tot ce oferă jocul sunt niște felicitări pe jumătate. Dezamăgitor pentru că inițial mă distram de minune. Jocul cam... se stinge :/
dar b
Se dezinstalează de la ultima actualizare. Progresul, care era deja lent, este acum un crawl datorită „cooldown-urilor” pentru bonusurile publicitare și roata bonusurilor. Într-adevăr? Mă uit la reclame și chiar și ele au un cooldown? Iar roata bonus, care este un farse în sine, primește acum o perioadă de răcire de 12 ore.Dacă mă uit la reclame, este într-adevăr necesar răcirea? A fost cu adevărat distracție distrusă fără un motiv real. S-ar crede că ar dori să vizionezi cât mai multe reclame. Prea rău.
Cea mai proastă poveste de până acum. Doar sfârșit, dar se așteaptă să continui să joci. Nu-ți pierde timpul.
De ce personajele sunt bebeluși?
Mă joc de ceva vreme... Ai aproximativ 55 de ore de joc activ și am aplicația de 4 sau 5 luni... Îmi place acest joc.. Un upgrade în tavernă până când îl ating maxim! Sper să văd mai mult conținut să vină... Pentru că nu vreau să mă opresc din joc.
Nu chiar bine, grafica arată minunat, este atât de greu să ajungi la un nou nivel, nu-mi place felul în care mor atomic dacă ajung să închidă castelul, este atât de enervant când primești ceva nou pe care îl au. a vorbi.
Jocul de dorințe are un buton de distrugere a turnului, astfel încât să pot elimina turnurile slabe când nu am nevoie de ele...
Trebuie să scrieți despre jocul este offline sau online
Îmi place modul în care îți îmbunătățești armele și foarte distractiv de cinci stele
Povestea bună, dar fără sentiment de pericol și după uget la a doua etapă u fuzibil de orz
Merge Clone
Dacă nu ai nimic, nu apar monștri
Chiar îmi place acest joc inactiv. Grafică bună. Mai multe deblocabile decât mă așteptam. Unul dintre singurele jocuri pe care mă concentrez pe deplin în finalizarea 100%. Și sunt doar o actualizare grafică. Mă bucur să văd creatorilor încă le pasă!!
Doar reclamele pe care le-am primit sunt cele pe care le-am cerut. Pe care îl pot opri dacă vreau. Jocul este bun, la nivelul la care sunt puțin monoton. Poate se va îmbunătăți în curând. Creșterea de nivel nu este complicată și are un flux bun.
Când joci totul este bine și bine... Până când ai opțiuni de a te încurca cu sunetul/volumul, ai putea cu ușurință să-ți resetați progresul „accidental”, vă rugăm să schimbați acest lucru, îmi amintește de vremea când obișnuiam să spargeam „A”. în timp ce mă joc pokemon și îmi încurca accidental seturile de mișcări
Jocul este surprinzător de distractiv, dar trecerea până la început este uneori enervantă. Sunt încântat să fuzionez un nou turn. Uneori, aplicația nu mai răspunde dacă îmi închid telefonul și apoi îl deschid înapoi în joc. În afară de asta, este un joc casual foarte distractiv.
Clonarea oricărui alt joc de îmbinare, nimic nou
Destul de cool, te lasă să alegi să ai reclame bannere, pentru o creștere a veniturilor, ceea ce este destul de rău, este un joc distractiv, l-ar recomanda jucătorilor care doresc doar ceva mic de jucat
Mod de a ajunge la prestigiu până la punctul în care aproape de sfârșit se simte ca un simulator de reclame.
Îmi place foarte mult acest joc. Știu că sună nebunesc, dar dacă aș putea, aș cumpăra asta pentru xbox-ul meu dacă aș putea. Este plăcut, este relaxant și îmi place cum există o poveste în ea. Este doar un joc minunat
O simplă pierdere de timp captivantă.
Grozav joc inactiv. Ucigaș de timp bun, fără a fi nevoie de sesiuni constante. Chiar și povestea minoră care vine împreună cu mi s-a părut plăcută.
Supreeeem de mișto merită 5stele
Devine oarecum plictisitor
Buff pentru cărți diferite, avantajul reclamelor se suprascriu unul pe celălalt? Meriți să fii gunoi.
Un joc destul de decent, cu o grafică și mecanică bună, deși foarte liniar, nu este nimic de făcut în afară de actualizarea turnurilor și apoi renașterea și face totul din nou și din nou și din nou, dar pentru o experiență generală aș spune în general destul de bun, trei stele din cauza jocul totuși.
Grozav pentru copii!! Concepte mici de violență, obiectivul lor principal este apărarea zidului. Ei literalmente nu pot pierde. Chiar dacă nu există arme. Monștrii vin doar dacă există apărări. Se potrivesc cu armele și le fac arme mai bune, așa că, în cel mai rău caz, ajutați acolo. Serios, dacă nu sunteți un copil de 5 ani care nu înțelege cum funcționează un joc, atunci nu vă veți bucura de el. Nu poți pierde indiferent cât de mult ai încerca.
Distractiv, dar puțin lent. De asemenea, fragmentele de poveste sunt bune.
E ok, dar devii repetitiv
Joc bun, dar necesită actualizare pentru a remedia sunetul defect. Jocul începe cu un sunet puternic, chiar dacă am sunetul și muzica oprite în joc.
Acesta este CEL MAI BUN joc inactiv din magazinul de aplicații, grafică de imagini, fără adăugiri decât dacă doriți cu adevărat să le folosiți pentru eroul dvs. Și merge atât de bine. Abia aștept să văd ce elturi are acest joc în el, la început am crezut că este doar un inactiv, dar când depui efort în el, devine foarte bun. Nu mă crede, atunci ia un crack la asta.
Încet, dar bine
Brain Out: Can you pass it? پزل zml
Am decis să verific acest joc pentru că anunțul a fost cool și NU înfiorător, am ajuns să se distreze cu acest joc inactiv, distractiv, captivant, personaje cool și animații și dezvoltare grozave, foarte recomandat!
Castle Fusion Idle Clicker Alkalmi enr