Post by vermehilacknar on Feb 8, 2022 15:18:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Kule Savunması Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Kule Savunması Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kristal kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Kule Savunması Offline 2022 version ▞▞▞
Kitap Listesi
Oyun, hayatta kalma moduna geçene kadar harika, sonra kesinlikle patlıyor. Düşmanlar 3/4 kat daha serttir, patron düşmanlar gelmeden önce birkaç jeton alabilir ve sizi yalnızca bir düşman türünü öldürmeye ve ardından diğer enerjinin patron düşman türünü göndermeye ayarlayabilir. Şaka ama onun dışında oyun oynuyorsanız eğlencelidir.
Oldukça eğlenceli bir üs savunma oyunu. Bir şeyleri yükseltmek için taşlar için biraz eziyet çekiyorum, ama yine de eğlenceli.
Oynaması eğlenceli ama silahları, üs savunmalarını yükseltmek istiyorsanız para harcamanız gerekiyor. Bu beni sadece uykuya dalmaya çalışmaktan sıkıldığımda oynamamı sağlıyor. Daha yüksek puan verirdi ama sadece 10 seviyeden az olmak ve ilerlemek için para harcamak zorunda olmak havalı değil.
Gerçekten uygulama içi harcamalara yönelik. Başarı tamamen rastgele altın dağıtan oyuna bağlıdır.
Bir orta koşudan sonra çok zor, sonraki seviyeleri geçebilmek için birkaç yükseltme alma açısından çok pahalı..
Oyun eğlenceli ama zorluk seviyesi roketler olduğunda ikinci haritadan sonra oynamak için ödeme yapın.
Aslında yüklendiğinde gerçekten harika bir oyun ve her şey eğlenceli ve hızlı. beğendim yüklemelisiniz
Enerji bekleme muhabbeti hariç gz.
güzel olmuş
Bu oyundan hayal kırıklığına uğradım çünkü kullanamadığım yükseltmeler için gerçek paramı harcadım ve ardından satın aldığım yükseltmeleri nasıl kullanacağımı anlamak veya sorunu çözmek için oyunun destek ekibine e-posta gönderdim ve alamadım yardım istemek için gönderdiğim ilk e-postadan sonra bir yanıt. Bu oyun ve yapımcıları berbat!!! Yükseltmelerimi kullanamadığım ve paramı boşa harcadığım için 8. seviyeyi geçemedim. Hemen kaldırılıyor. Hiçbir şey için teşekkürler destek ekibi!
Kullanıcı arayüzü kesinlikle iğrenç. Nedense birileri oynat, duraklat ve ileri sar butonlarını ekranın alt kısmına ve kontrolleri de ekranın en üstüne koymaya karar verdi. Bu, oyun bile oynamayan birinin verdiği karar türüdür. Birinin kesinlikle yeni bir iş araması gerekiyor... 😲😲😲
Güzel oyun.
Ancient Planet Tower Defense Offline Estratégia yic
[Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar - Uydukurdu
Oyun, sizi gerçek parayla eşya almaya zorlamak için zorluk derecesine göre uyarlanmıştır. Yazılım geliştiricilerin biraz para kazanmak istediğini ve ya da milyarlarca dolarlık şirketlerin para kazanmak istediğini anlıyorum, ancak beşinci veya altıncı yönetim kurulu zaten çok zor olduğunda, bilirsiniz ki onlar sadece para için varlar, para için değiller. uzun vadeli müşteri. Oyun silindi....
şimdilik güzel
Crazy Car Stunts: Car Games Strategy zwac
Bu çok komik. Çok net talimatlar ve kullanımı kolay bir arayüz. Ayrıca, içinde canlandırıcı bir mizah var.
1 yıldır oynuyorum hala bu oyuna bayılıyorum çok oynarım ANCAK! Son 5 seviye rakipsizdir, Parçalar dışarıda bırakılır. Son seviyeler kasten kazanmak için ödenir.Stratejiyi youtube'da arayabilir ve işe yaramadığını fark edebilirsiniz çünkü size daha az verirler ve bunu bilgisayar versiyonundan daha zor hale getirirler. Yani kazanmak için para ödemeniz gerekiyor. Kasten haksız. 15$ ödedim çünkü oyundan zevk alıyorum ve geliştiriciler bunu hak ediyor. Ama ödemeden tamamlayamazsınız. Aksi takdirde 5*
Aynı seviyelerde çılgınca bir eziyet olmadan meşru ilerleme için başka hiçbir gerçek seçeneğe sahip olmayan, kazanmak için öde etrafında bir oyun tasarlarsanız, size 2 yıldızdan fazlasını veremem ve bu cömertlik olur. Gerçek bir oyun deneyimini ve eğlencesini yok eder. Özellikle bu tür oyunlar için. Oyunun diğer birçok yönü iyi yapılmış ve oynamaktan zevk aldım. Kule savunmasına yeni bir bakış. İyi grafikler. 3 hücum kulesi çeşitlilikten yoksun, en az 5 olmalı. Kazanmak için maaşımı kaybettim.
Eğlenceli kule oyunu, günlük giriş bonusu yardımcı olacaktır, aksi takdirde zümrütleri almak için gerçek paraya ihtiyacınız var
Oyun gerçekten biraz öğütme gerektirse de, bir meydan okuma sağlar. Roket kulesi bana işe yaramaz görünüyor ve oyunun sonlarına kadar ruh meleği de var. Hayatta kalma modu ödüllendirici değil ve gerçekten ilginç değil. Bu oyunu yenmek imkansız diye ağlayanlara tek bir sözüm var - git gud.
Gerçekten zevk aldığım harika bir oyun, ancak bir sonraki alana geçmeden önce HER yıldıza ulaşma gereksinimi çok zahmetli. Yıllardır bir seviyede 2 yıldıza takılıp kaldım ve o son imkansız yıldıza ulaşmadan ilerleyemiyorum.
Oynamak için öde. 3 veya 4 görevden sonra, yükseltmeler için ödeme yapmadan oynamak imkansız.
Oyunun potansiyeli var. Eğlenceli, zorlu ve bağımlılık yapar. Yine de, oynamak için ödemeli bir oyundur (yani: oynamaya devam etmek için değerli taşlar (maliyet$$) ödemek zorunda kalmadan önce günde yalnızca birkaç dakika oynayabilirsiniz). Bu bir utanç. Bu tür bir iş modelini teşvik etmiyorum. Konu sağlam bir iş kurmak olduğunda, oyun yaratıcıları 2020'de hayal gücünden yoksun kalıyor.
Bu oyunu ve seviyelerin ne kadar zorlu olduğunu seviyorum. Oyunda navigasyon benim için zor. Seçimler çok kalabalık olduğu için kullanmayı düşünmediğim eşyaları sık sık kullanırım.
Oyun o kadar zor ki sizi çok çok hızlı para harcamak zorunda bırakıyor. Oyunun geliştiriciye haksız avantajı vardır. Zamanınızı veya paranızı boşa harcamayın.
Parasız oynanmaz...
Benim için biraz fazla sert ve oynamak için para ödeyecek ya da zorunlu gecikmeleri bekleyecek kadar eğlenceli değil.
Yaklaşık 3 gün boyunca eğlendim....sonra üçüncü haritadaki son üsse ulaştım......HOURS harcadım......geçemedim...ve diğer üslerden altın alamazsın çünkü onlara zaten üç yıldız verdim...ve 9 gibi haritaları var...Üçüncüyü bile geçemiyorum...peki...tabii ki yükseltmeler için değerli taşlara gerçek para harcamazsam...... .....kaldırıldı
Kazanmak için ödeyin. Bunu bir perspektife oturtayım... İkinci adaya ulaştığınızda, kalıcı yükseltmeler olmadan kazanmak neredeyse imkansız. Bu noktada her yükseltme 30 kristale mal olur. Bir aşamayı ilk tamamladığınızda 28 kristal elde edersiniz. Yükseltmeler için bazı kristalleri toplamak için bir aşamayı tekrar oynadığımda (bir sonraki aşamayı geçmem gerekiyor) aşamayı 3 yıldızla geçtiğimde sadece 1 kristal alıyorum. Ya aynı sahneyi 30 ila 60 kez tekrar tekrar oynarsınız... ya da gerçek para ödersiniz.
Müthiş grafikler iyi mizah çok fazla potansiyel var. Ya kazanılan mücevher miktarının artması gerekiyor ya da mücevher "satın almak" zorunda kalmadan daha oynanabilir hale getirmek için yükseltme maliyetinin düşürülmesi gerekiyor.
a strong tower / a tower of strength, güçlü bir kule ... defense, savunma. Define it however you like ... He hopes the boss will give him the apple.
güzel tavsiye aderim
Bir kule savunma oyunu için çok iyi fikirler, bana StarCraft'ı hatırlatıyor
Game Strategy APK için Android. ... İndir Rush Royale Mini Tower Defense APK ... İndir Ancient Planet Kule Savunması Offline APK · Ancient Planet Kule
Çok iyi bir kule savunma oyunu, reklamsız, internet açık çok rahat oynanıyor. yeni haritalar gelir de oyuna devam ediliyor. performansımız dışı reklam oynatmadıkları için yapımcılarına ayrıca teşekkür ederim.
Bu oyun, özellikle yeterince elmas alırken bütün günü ekranda geçirmeme neden oluyor.
harika ve harika bir oyun ve çok iyi grafikler