(Android/iOS) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games kodai glitch primogems
Feb 8, 2022 15:40:16 GMT
Post by vermehilacknar on Feb 8, 2022 15:40:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Puikūs iššūkių lygiai, kuriuos reikia įveikti. Skelbimai yra naudingi, bet nuves jus kitur. Vienintelis būdas išsiveržti į priekį – pirmiausia patiekti pigesnes prekes, o tada galite pakilti. Taip, bet aš vis dar esu 12 lygyje
žmonės turėtų labiau pasitikėti žaisdami šį žaidimą, todėl pasirūpinkite tuo, pasilikite dar keletą pasiūlymų, bet pagaliau po daugybės išbandymų aš susipažinau su šio žaidimo koncepcija, be to, man retai patinka gaminimo žaidimai, bet žaisdamas šį žaidimą man jis tiesiog patiko. labai ačiū už šį žaidimą, todėl pagaliau pasakiau savo problemą, susijusią su šiuo žaidimu, todėl pasistenkite greitai ją išspręsti ir kuo toliau nuo šio žaidimo, rasite rezultatą. Signing of dandugula charitha iš nizamabad
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Diverse ibzq
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Casual bvf
Man labai patinka žaisti šį žaidimą, bet norėjau, kad ji galėtų neštis 3 daiktus vienu metu ir kai tavo laikas bėga, bet neatsiranda klientų, sunku pasiekti tikslą. Išskyrus tai, tai puikus
Tai labai įdomus žaidimas❤️. Taip pat su tiek daug lygių ir su žemu mb💙 . Man labai patinka šis žaidimas 💖. Jūs tikrai turėtumėte jį įdiegti. ❣️ AČIŪ, kad skaitote❤️
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Diverse gbqn
Çılgın GunZ çevrimiçi atış Aksiyon izi
Man labai patinka šis žaidimas, bet vienintelė problema, su kuria susiduriu, yra tas, kad mano žaidime nėra atidaryta pizzorella.. Kodėl? Prašau pasakyti, kaip aš galiu atidaryti šį lygį (pizzorella)?
Kiekvienas lygis yra sudėtingesnis ir man tai patinka. Vienintelis dalykas, kurio nekenčiu, yra tai, kad turėjau pradėti nuo 1 lygio, kai gavau naują įrenginį. Mano pažanga neperdavė 😢😢
Kas negerai su pirkiniu? Prieš porą savaičių sumokėjau už visų kostiumų paketą ir pašalinau šį žaidimą, nes dabar, kai jį iš naujo įdiegiau, trūko saugyklos vietos, neturiu anksčiau pirktos pakuotės. 🙄? Noriu susigrąžinti tuos kostiumus...
Uždirbti monetas yra per daug liesti... tai turėtų plėtoti monetų uždirbimo procesą
tai per daug nuobodus žaidimas ir laiko limitas per mažas.😣Ir mes negalime persirengti, tai galime pakeisti tik pinigais 🤔😥
Geras, bet reikia daugiau lygių ir maisto.
Iš pradžių žaidimas man labai patiko, bet pačioje pabaigoje (pasto plaza) žaidimas pradėjo labai trikdyti ir aš nebegaliu žaisti. Turiu ekrano kopijas, jei norėtumėte jas pamatyti.
Linkiu, kad virėja turėtų galimybę pagerinti savo judėjimą virtuvėje, jei ne, būčiau skyręs 5. Labai gražus žaidimas
Skelbimų pertraukimas yra per daug! Netgi 2 ir 2 lygių skelbimai nepasirodo. Ne, ačiū.
Tai labai geras žaidimas ir aš skirčiau 5 žvaigždutes, bet kiekvieną kartą pasirodo skelbimai! Tai gana erzina. Taip pat kiekvieną kartą, kai baigiu lygį, tiesiog pasirodo „vertink mane“! Žaidimas taip pat sugedo, bet džiaugiuosi, kad jūsų atnaujinimas ištaisė triktį. Tik mažas prašymas: galbūt kai žaidėjai baigs Leną Pasto Plaza, galbūt galite pridėti lygį, kuriame žaidėjo personažas galėtų konkuruoti su kitu asmeniu. Šiaip neblogas žaidimas, bet jei išspręsite aukščiau nurodytas problemas, tikrai gausite 5 žvaigždutes iš manęs
Labai gražus žaidimas. Kiekviename lygyje turime gaminti skirtingus dalykus, kurie man labiausiai patinka. Įdomu jums niekada nebus nuobodu iki galo.
Tai, kas privertė mane laikytis žaidimo, yra graži siužetinė linija. Kiti maisto gaminimo žaidimai turi tą pačią konstrukciją, tačiau siužetinė linija tikrai išskyrė žaidimą! Norėčiau pamatyti daugiau iš šios programos kūrėjų! Šauniai padirbėta! Ciao!
Šis žaidimas per sunkus naujokui, nes vienu metu turėtume gauti puikių monetų, širdelių ir kokybiško maisto 😑
Jo pasiūla per maža....aš per daug ir toliau ieškau brangakmenių!!! Tai daro žaidimą siaubingą ir nuobodų
Man be galo patinka šis žaidimas, taip pat priedas, tačiau atrodo, kad esu įstrigo ties 3-iu raundu numeriu 33, nes man pavesta paruošti 3 pepperoni brusketas, tačiau užsakomos tik 2, todėl šio raundo nebaigiau. dar kartą įstrigo kitoje scenoje, manęs paprašė surinkti 5 patiekalus, bet tik 4 užsakyti tai vyksta jau 4 dienas, negaliu pajudėti, kad ir kaip greitai užbaigčiau raundą. Prašau padėti.
Tai labai geras žaidimas, bet po 4–6 dienų po atsisiuntimo jis pradėjo rodyti „deja, žaidimas nustojo veikti“
PER lėtai, ji juda kaip vėžlys. Net ir tada, kai naudojate greičio didinimo funkciją, dar nesuprantate, kad baigėsi laikas ir vis dar bakstelite, kad ji pajudėtų. Žaidimo pašalinimas; tai erzina. Gerai, iš naujo įdiegiau žaidimą. Viskas yra geriau, išskyrus tai, kad norėdami tęsti žaidimą, turite ir toliau naudoti savo pastiprinimą, net jei atliksite užduotį.
Lėtas žaidimas Galima žaisti tik 5 žaidimus kas 3 valandas. Blogai, ar galite šiek tiek pagreitinti žaidimą lol Tiesiog nuobodu visą laiką laukti
Kaskart, kai įeinu žaisti, jis nereaguoja. Tai yra tik vienos žvaigždės priežastis. Patobulink tai.
Tai labai priklausomybę sukeliantis žaidimas ir tikrai geras, bet aš patiriu tam tikrų techninių problemų chocovile lygyje. Nesvarbu, kiek kartų žaisčiau, iš naujo paleidus programą monetų visada sumažėja. Ir todėl negaliu nieko nusipirkti
Tai įdomu, gražu ir man tai labai patinka, bet turiu problemų įkurdamas naują virtuvę, kuri sako, kad turėčiau atsisiųsti daugiau duomenų ir tai užtruks
Aš nusipirkau neribotą gyvenimą. bet vis tiek manęs prašo nusipirkti gyvybę, kad galėčiau žaisti.
geriausias visų laikų žaidimas: daug patiekalų, daug lygių, mažina stresą, priklausomas... jau baigėte 3 miestus... nuostabus. jokių 30 sekundžių reklamos trikdžių. patiko
Gera patirtis. Tačiau per daug kitų programų skelbimų labai erzina. Kitaip yra gerai.
Tikrai smagu, bet retkarčiais išjungimas šiek tiek erzina
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games عمومی zxim
Žaidimas yra įdomus, tačiau tam tikru lygiu jis yra sunkus
Kai noriu žaisti šį žaidimą, aš sakau, deja, kithen istorija sustojo, pataisykite
Man patinka šis žaidimas. Tai nuostabu, bet nekenčiu trijų valandų laukimo savo reikmenų, bet šis žaidimas yra nuostabus. Rekomenduoju atsisiųsti žaidimą dabar. (Tu gamini maistą ir linksminiesi) Man patinka šis žaidimas yoh. Jūs konkuruojate su vadovais ir aptarnaujate klientus, todėl tai verta, todėl rekomenduočiau atimti dvi valandas ir skirti vieną valandą laukti prekių. Ačiū.
Tai geras žaidimas, bet per daug skelbimų
Aš jau 3 kartus nusipirkau deimantą, kad padidinčiau prietaisų greitį, nepagerėjo ir prietaisų atnaujinimas užtrunka amžinai, nes nesuteiki pakankamai daug monetų, kuriuos turėjau žaisti prieš 15 žaidimų ir 4 skelbimus. galėjo nusipirkti bet ką. Atrodo perteklinis, ar ne? Padidinsiu jį iki 4⭐, jei sutvarkysite, galbūt iki 5.
Patiko net mano 9 metų dukra tai groja ir mes abi džiaugiamės...tik 1 dalykas, kad laimėję gauname labai nedidelį kiekį brangakmenių. prašome padidinti brangakmenių skaičių ir atsargų kiekį, o ne tiekti, kai laimėjome žaidimą... Tai vienas blogas dalykas žaidime...
Man labai patinka žaidimas, bet kai kurie lygiai yra sunkūs, bet vis tiek puikus žaidimas.
Žaidimas yra įdomus, tiesiog gaila, kai laimite lygį, pasirodo skelbimas ir negalite jo uždaryti, jis ten įstrigo, todėl vis paleidžiate žaidimą iš naujo, tai juokinga... pašalinimas
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Gündəlik lqr
Puiku, bet deimantai ir monetos per lėtai gaunami... Man tiesiog patinka žaidimas
Tai gana linksma, bet judėjo taip lėtai. Atnaujinkite savo žaidimą kaip virtuvės prietaisą. Dėkoju
Blogiausias Aap man... Iš pradžių gali mėgautis tuo, tada jis sustoja ties 4 lygiu. Turite atsisiųsti turinį, bet vis sako, kad nėra duomenų ryšio, net jei naudojate stiprų „Wi-Fi“ ryšį.
Blogiausias žaidimas po visos įrangos atnaujinimo rezultatas yra nesėkmė ir tik 65 populiarumas. Nevargina jokio pasitenkinimo
Super žaidimas🤩...man patinka😍...norėčiau žaisti daugiau lygių🤗... kartais užstringa... bet aš dievinu šį žaidimą😊.
Aš to nekenčiu Kaskart, kai jis įkeliamas, jis tiesiog nukeliaudavo į pagrindinį puslapį. Ar galite tai pataisyti
Manau, kad tai nėra geras žaidimas, nes kai buvo parsisiųsti, ji vaikšto kaip vėžlys 😈😠.
Tai puikus žaidimas, bet aš duosiu tik tris žvaigždutes, nes mergina juda labai lėtai, todėl aš vėl turiu žaisti lygiu