Post by vermehilacknar on Feb 8, 2022 15:33:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další gold hack ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Stealth, akční, ninja hra na mě udělala velký dojem hned jak jsem zapnul 1. level. Mezi kolama si musíte vybrat 3 různé výhody (peníze, brnění, schopnosti atd.) pak musíte zajet nepřátele kolem vás, projít různými pastmi aby jste se dostali do dalšího levelu. Na konci mise je boss, který není moc obtížný (podle mě). Taky si můžete kupovat skiny a hotovost za reálné peníze. Hra má dost možností a zabaví vás na dost dlouho, pokud máte rádi tento styl. Některé úrovně jsou dost obtížné. Za mě 7/10.
Slyšel jsem, že tato hra má směšné množství reklam, ale přesto jsem ji hrál. A sakra měli pravdu. Dobrá hra, pokud vypnete mobilní data a wifi (odstraní všechny reklamy, včetně volitelných)
Vypadá dobře, ale každá úroveň reklamy? To snad nee!
Žádná možnost stacionárního ovládání. Nemůžete vybrat herní režim nebo opakované návštěvy (jednotlivé lineární herní mapy). Jinak je tato hra velmi jednoduchá a chytrá zábava! Ve hře existuje několik druhů, takže hraní nebude nudné.
Užil jsem si první hodinu, ale reklam bylo příliš mnoho. Zcela srozumitelné, ale jen si přejí, aby mohli implementovat odměnu za odstranění reklam.
Jen vám to dávám vědět, když nemáte dost peněz. Dá vám to zbraň s odměnou šéfa, kterou můžete odemknout, ale nemáte dost. A když to uděláš. Vyskočí pouze 1 odměna a vždy je to reklama. Použití lucky patcher dělá to tak, že nemůžu získat žádné zbraně
Skvělé stealth hry na systému PS4: Katalog zásadních her
Tolik reklamy
Skvělá hratelnost, ale poměr doby hraní k času hraní je špatný. Sledováním reklam trávím tolik času jako hraním. Možná můžete místo toho zobrazovat reklamu na každé další úrovni?
Vážně nehratelné. Reklamy se objeví alespoň 4krát na každé úrovni. Odinstalování.
Je to dobrá hra zatím dávám všechny levely a jednoho už mám na level 10 hodně doporučuji
MILUJI TUHLE HRU! Miluji colab mezi námi a stormtroopery Ale hra by byla lepší, kdyby přidali Mandaloraina s jeho odstřelovací puškou a pistolí Amban.
Zatím to vypadá zábavně, spousta reklam, i když bez možnosti je vypnout.
Je to zábavná hra, ale v podstatě jsou to všechny reklamy bez možnosti je obejít. Žádná plná verze nic! To je pro mě velmi trapné. 2 hvězdičky
Stealth Master: Assassin Ninja Akcijske igre bqhz
Myslím, že se asi většina z nás shodne na tom, že Ninja Gaiden série byla a dokonce pořád je klasika mezi akčními ninja tituly.
Dal bych tomu nula hvězdiček, kdyby to bylo možné. Hra je poměrně zábavným stealth konceptem, ale každé patro (segment hry) trvá asi 15 sekund, po kterých jste nuceni sledovat reklamu. Tato aplikace je pro vývojáře pouze výdělkem. Nezáleží jim na vytváření zábavné hry, takže prosím neztrácejte čas jako já. TLDR reklama každých 15 sekund. Ztráta času. Dobrý koncept, ale hrozný vývojář.
Samozřejmě najdu hru, která je fantastická... kromě toho, že víc padá, než funguje... a reklamy jsou prostě přehnané... reklamami strávíte tolik času jako hraním každé úrovně... což je hezké zábava, takže bych mohl klidně ohodnotit 3 možná i čtyřmi hvězdičkami, ale pády se musí opravit... momentálně to musím považovat za nehratelné a odinstalovat 😔
Po aktualizaci vás to donutí spotřebovat tokeny. Přimělo by mě to koupit si jednu dovednost a pak ji zavřít. Znovu to otevřu, mám 20 žetonů, ale zdá se, že si pamatuji, že jsem si jeden předtím koupil. Koupil jsem si jeden znovu a zavře se sám, nyní se dvěma dovednostmi. Dělalo to až do úrovně 2, problém teď je, že to stojí 25 tokenů pro úroveň 2, nemám tolik, ale hra si to neuvědomuje a stále chce, abych použil 20 tokenů, které dala. Takže teď není žádný způsob, jak se posunout vpřed. Musel jsem začít znovu, když jsem toho měl hodně
Je to zábavná hra, ale je extrémně základní a opakuje se. Ale to není důvod, proč jsem dal 2 hvězdičky. Myslím, že její smlouva 35 nebo někde poblíž (odchází příliš rychle) ve druhém nebo třetím patře, poté, co dokončíte etapu, nastoupíte do výtahu a ten s vámi otřese a vyhodí vás ven. Pak se jen zaseknete při pohledu na výtah, ale nikdy nevyjedete nahoru. Zkoušel jsem znovu načíst a předělat úroveň, ale pořád to dělá to samé. Prosím opravte to
Na minutu to byla zábava, ale díky reklamám je to nesnesitelné a to se nedá nijak vyplatit.
Koncept a hra se na telefon hrají skvěle...ale reklamy...každá úroveň a každé další vybavení, když úrovně v podstatě trvají 30 sekund, zabíjí hru odinstalovanou po dokončení prvního kontraktu (5 úrovní). By znovu nainstalovat, pokud se reklamy objevily mnohem méně říkat po každé smlouvě.
Hra dobrá na odreagování. Jen si nezapomeňte bez internetu jinak se z těch reklam doslova pos*rete
Stealth Master: Assassin Ninja Hành động soq
Neuvěřitelně nudné a velmi lehké průměrně 3 reklamy na level
Jj
Stealth akční adventura Hitman 3 je součást herní série Hitman. ... Titul vyvíjí studio Ninja Theory a vydává společnost Xbox Game Studios.
VÍTEK
15 přesměrování
Dobrá hra pro malé děti
Opravdu dobrá a zábavná hra, ale na každé úrovni máte reklamu a upřímně zabíjí chuť hrát dál, prosím, může to být jako každé 3 nebo tak kolo
Příliš mnoho reklam. Hrál tutoriál a první úroveň, viděl 5 reklam. Každá část úrovně hraje reklamu, úroveň může mít více částí. Nebýt množství reklam, mohl by to být slušný žrout času.
Mohla to být opravdu zábavná hra. Skvělá premisa, opravdu dobrá mechanika, ale 30 sekund bez reklamy nevydržíte. Jo a musíte souhlasit s prodejem vašich dat, abyste vůbec mohli hrát. Dal jsem tomu 2 hvězdičky, protože by se to dalo zachránit, ale všichni víme, že to nejde. Skutečná ostuda.
Hra je úžasná, ale od nové aktualizace pokaždé, když se pokusím otevřít aplikaci, je to jen černá obrazovka. Opravte to prosím, aby se z toho nestal rozšířený problém.
Hra je příliš jednoduchá a opakující se, je to model, který jsme viděli hodně. Díky zbraním a speciálním schopnostem je to zajímavější, ale věřím, že tyto atributy se hodí k poražení silnějších nepřátel. Tady tomu tak nebylo. Takže získáte hru, která je tím snazší, čím více budete hrát. Je také zranitelný vůči starému hacku změn času, takže s tím možná budete chtít něco udělat. Pokud to není funkce, samozřejmě. Na zdraví!
Untitled
Je to opravdu pohodová hra a miluji úrovně. Bohužel si to nemůžu moc užít, protože každých 10 sekund je reklama. Je nepříjemné je vidět, když mám náladu jen na hru. Tato hra by neměla mít žádné reklamy, ale má, a ani za jejich stažení nemůžete zaplatit. Je to smůla, protože tu hru opět miluji, ale reklamy mě opravdu rozčilují. Doporučuji pouze v případě, že by byly reklamy vyříznuty
Je to tak opakující se a není zde žádné hlavní menu, takže jakmile budete hrát jen úroveň za úrovní. Po každé úrovni jste NUCENÍ sledovat reklamu. Po prvních 30 úrovních mi to přijde jako totální ztráta času....
Stealth Master: Assassin Ninja Hành động soq
Kdysi jsem tuto hru rád hrál, ale sotva dokážu hrát úroveň, aniž by hra znovu a znovu zamrzala, vždy na stejném místě. Byl jsem schopen reklamy trochu tolerovat, ale velmi rychle byly příliš mnoho. Pokud nebudete sledovat reklamy, nedostanete za postup téměř nic. Už ani nehraju hru, spíš přehnaný simulátor reklam. Dokud se tyto problémy nevyřeší, o čemž pochybuji, nedokážu si představit, že bych hru znovu dostal.
SILENT BUT DEADLY Looking for a way to spend a quite five minutes? If you mean really quiet and incredibly stealthy, then head into Stealth Master
Toto je moje druhá recenze, první je níže. Znovu jsem se zasekl na stejném místě, někde mezi úrovní 28-30 podle paměti. Nyní se zasekne na úvodní stránce a nenačte hru. Pokusil jsem se restartovat telefon, abych se ujistil, že je to obrazovka načítání. Další člověk, který se zasekl na úrovni muže s kufrem a musel ho znovu nainstalovat. Zábavná hra, příliš mnoho reklam. Preferuji možnost koupě. Přeinstaluji, ale tato chyba je obrovská. Potřetí už to přeinstalovat nebudu.
Super hra
stáhnout Stealth Program Game apk pro Android, Jste robot a máte misi!. ... Ninja Assassin warrior battle: New Stealth Game APK
Opravdu potřebujete reklamu na každé scéně? Je to dost nepříjemné. Hra mě bavila, ale tyto reklamy nestojí za můj čas
Talking Angela Hiburan qsps
Je téměř nemožné získat určité postavy. Procento pravděpodobnosti, že získáte postavy, jsou nehorázné lži. A neexistuje žádný jiný způsob, jak získat postavy, než broušení úrovní, mít šanci, že se postavy objeví, a pak sledovat pár reklam, abyste měli malou šanci získat postavy. Je to vyčerpávající. Hratelnost, pokud je dostatečně zábavná, kromě toho, pokud se opakuje
Množství reklam je nechutné a dělá hru nehratelnou. Každá smlouva má mezi sebou mini úrovně a KAŽDÁ JEDNA úroveň má celou reklamu. Hra je velmi zábavná, ale díky reklamám je nehratelná